Lezersaanbieding: Smart Building in a Changing Climate

De bezoekers van Duurzaam Gebouwd kunnen nu met 10% korting het boek 'Smart Building in a Changing Climate' bestellen. Dit boek bestaat uit een samenstelling van papers van het gelijknamige congres.

Klimaatverandering en het probleem met fossiele brandstoffen zijn  onderwerpen die de maatschappij, de politiek, de markt raken en.. onze gebouwde omgeving. 

Het internationale congres SaSBE  werd van 15 tot en met 19 juni aan de TU Delft gehouden. Het thema dit keer was Smart and Sustainable Built Environments. SaSBE had een keur aan sterke lezinggevers, die de verwachtingen volledig waarmaakten en de aanwezigen (250-300 inschrijvingen) inspireerden onder het credo ‘building smartly in a changing climate’. 

Boek
Smart Building in a Changing Climate (Techne Press) bevat een compilatie van beste papers op dit thema en heeft bijdragen van o.a. Ken Yeang.

De redacteuren zijn: Andy van den Dobbelsteen, Machiel van Dorst en Arjan van Timmeren.

Bestellen

De bezoekers van Duurzaam Gebouwd kunnen nu 'Smart Building in a Changing Climate' met 10% korting bestellen. Daarnaast worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. 

Het boek kost u dan € 49.50 inclusief verzending. Vul op het  orderformulier de volgende actie code in: nl DG.NL. De actie loopt tot 15 september.

Orderformulier

Deel dit artikel

permalink