PassiveHouse Symposium en Beurs

Dit weekend in Brussel de Passivhouse Beurs en het PassivHouse Symposium.

PassiveHouse 2009 gaat op vrijdag 11 september van start met het jaarlijkse PassiveHouse symposium. Dit wetenschappelijk congres richt zich tot alle professionals uit de bouwwereld, naast beleidsmakers, huisvestingsmaatschappijen en projectontwikkelaars. Met 26 lezingen, gegeven door experts uit negen landen, bieden we een representatieve staalkaart van de meest up-to-date informatie inzake passiefhuis gerelateerde thema’s.

De deelnemer kan steeds kiezen tussen twee parallelle sessies, gegeven in twee auditoria. Acht grote thema’s worden aangesneden: renovatie, passiefscholen, praktijk bouwproblemen, wijkaanpak, simulatie, economische efficiëntie, klimatisatie en internationale passiefhuis ontwikkelingen. Gedurende de middagpauze kunnen de deelnemers de beurs bezoeken en zich tijdens de postersessies verder informeren over andere projecten en onderzoeken.

Het symposium is dé uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, ervaringen uit te wisselen én contacten te leggen met de talrijk aanwezige bouwprofessionelen.

PassiveHouse Beurs
Zaterdag 12 en zondag 13 september kan het grote publiek telkens van 10u tot 18u in Tour & Taxis terecht op de PassiveHouse beurs. Deze beurs voor energiezuinig en passief bouwen is met een 90-tal gespecialiseerde standhouders de grootste in de Benelux. De toegang is dit jaar voor de laatste keer gratis.

Praktisch
Alle info op: www.passivehouse.be

Deel dit artikel

permalink