Leren door demonstreren

Leren door demonstreren en de kunst van rekbaar vastgoed zijn twee inspirerende boeken van sev-realisatie. Beide boeken bestellen levert een korting van € 7,50 op.

‘Leren door demonstreren’ laat in woord en beeld zien welke goede voorbeelden het demonstratieprogramma Industrieel, Flexibel en Duurzaam bouwen heeft opgeleverd.

Dit programma leverde tientallen demonstratieprojecten op van gebouwen die eenvoudig zijn aan te passen aan de wensen van de gebruiker. Hergebruik van materialen en gebouwonderdelen spelen hierbij een grote rol.

De ambities, de resultaten en de lessen uit deze projecten zijn verzameld een praktische en inspirerende bloemlezing van IFD-ideeën, kleurrijk vormgegeven met veel verhelderende illustraties.

Leren door demonstreren
ISBN: 978-90-8577-004-6
Auteur(s): Josine Crone, Bouwhulp Groep, SEV Realisatie
Aantal pagina's: 224
Taal: Nederlands
Formaat: 29,7 x 22 cm
Bindwijze: Genaaid gebrocheerd
Prijs: € 20,00 (incl. btw)
Bestellen: www.sev-realisatie.nl


De kunst van rekbaar vastgoed
We bouwen in tijden van verandering. Maar vastgoed is uitgesproken statisch. Dat wringt. Is het niet mogelijk om gebouwen te maken die functieveranderingen kunnen opvangen? Flexibel bouwen lijkt een toverformule, maar wat houdt dat nu precies in?

De auteurs van ‘De kunst van rekbaar vastgoed’ geven in dit boek een inspirerend overzicht van kansen, mogelijkheden en dilemma’s. Het boek is onder andere gebaseerd op de ervaringen van zeven jaar IFD Bouwen en zal adviseurs, architecten en opdrachtgevers in de bouw op het spoor van innovaties zetten.

De kunst van rekbaar vastgoed
ISBN: 978-90-8577-002-2
Auteur(s): Henk Bouwmeester, Jouke Post, Geert-Jan van den Brand
Aantal pagina's: 80
Taal: Nederlands
Formaat: 23,7 x 17 cm
Bindwijze: Genaaid gebrocheerd
Prijs: € 15,00 (incl. btw)
Bestellen: www.sev-realisatie.nl

Korting
Als u samen met Leren door demonstreren ook het boekje De kunst van rekbaar vastgoed bestelt, betaalt u voor de beide boeken samen € 27,50 in plaats van € 35,00.

Deel dit artikel

permalink