Website over duurzaam bouwen in Apeldoorn

In Apeldoorn is een speciale website gelanceerd die Apeldoorn een koppositie wil bezorgen op het gebied van duurzaam bouwen.

De site www.apeldoornvooropinduurzaamheid.nl  werd gepresenteerd tijdens een debat over duurzaam bouwen, vorige week in het Hertzberger-kantoor van Centraal Beheer Achmea.

Apeldoorn voorop is een initiatief van vertegenwoordigers van enkele instanties. Het gaat om het Apeldoornse architectuurcentrum Bouwhuis, de gemeente Apeldoorn, Loostad vastgoedontwikkeling, MTB Architecten en woonzorgcorporatie de Woonmensen.

Werkgroep
Achter de website zit een speciale werkgroep 'Apeldoorn voorop in duurzaamheid' die zich inzet voor een duurzaam gebouwde omgeving. Werknemers van bedrijven en organisaties die deel willen nemen aan de werkgroep kunnen zich op de site hiervoor aanmelden.

Op de site is ook te zien wie deelneemt en welke vorderingen er worden gemaakt. Er worden twee voorwaarden gehanteerd: mensen moet actief zijn op het gebied van oprichting, beheer en onderhoud van de gebouwde omgeving in Apeldoorn en bovendien bereid zijn een actieve bijdrage te leveren aan het bereiken van de doelstelling om Apeldoorn voorop te laten lopen in duurzaamheid.

Bron: De Stentor

Deel dit artikel

permalink