Zon-dag

Op dinsdag 13 oktober organiseren SenterNovem, Energieonderzoek Centrum Nederland (ECN), Stichting FOM en Shell Research de ‘Zon-dag’ in de Jaarbeurs in Utrecht. Het evenement voor iedereen die zonnestroom in Nederland tot een succes wil maken.

De zon is ’s werelds grootste energieleverancier en het gebruik van deze onuitputtelijke bron groeit op dit moment van alle vormen van duurzame energie het snelst. De rendementen van systemen worden hoger, terwijl de productiekosten dalen. Nieuwe concepten verbeteren de bestaande. Daarmee wordt de markt voor zonne-energie steeds interessanter. Tijd om bij elkaar te komen en samen een begin te maken met de overstap naar een duurzame toekomst.

Ontwikkelingen en toepassingen
Tijdens de Zon-dag komen de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie en de meest recente toepassingsmogelijkheden in de gebouwde omgeving aan bod. Een onmisbaar evenement voor die partijen die betrokken zijn bij de toepassing van zonne-energie in de gebouwde omgeving, de industrie, de overheid en wetenschap. Onder de sprekers is onder meer Jan Terlouw, voorzitter van het Platform EnergieTransitie Gebouwde Omgeving.

De Zon-Dag wordt georganiseerd door SenterNovem, Energieonderzoek Centrum Nederland (ECN), Stichting FOM en Shell Research. Bron: SenterNovem

Meer informatie: Zon-dag 

Deel dit artikel

permalink