Vereniging van Nederlandse Houtondernemingen nu Koninklijk

Op vrijdag 25 september jl. vierde de VVNH haar 100 jarig bestaan. In het bijzijn van 300 gasten kreeg de heer Cees Boogaerdt, voorzitter van de VVNH, uit handen van de heer Leen Verbeek, Commissaris van de Koningin van de Provincie Flevoland, het predikaat Koninklijk overhandigd.

Voorzitter Cees Boogaerdt : “We beschouwen het letterlijk als een kroon op het werk van onze brancheorganisatie, die kijkende naar de 100 jarige geschiedenis, een toonaangevende rol voor de Nederlandse houthandel heeft vervuld en nog steeds vervult.

Bogaerdt meent dat het nu de taak is van de huidige– en toekomstige bestuursleden om samen met de directie de branche mee te nemen naar de toekomst en mee te vormen naar nieuwe inzichten, zodat de leden zich blijvend herkennen in de rol die de VVNH nu en in de toekomst speelt. Duurzaam bos en -hout en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn daarbij de voorwaarden.”

Met het verkrijgen van het predikaat Koninklijk verandert de VVNH haar bestaande logo en ter gelegenheid van het 100 jarig jubileum stelde de VVNH het boekje op “1909 – 2009: 100 jaar VVNH, Een eeuw dienstbaarheid aan de bedrijfsbelangen in de houthandel”.

Deel dit artikel

permalink