Regus Mosselgala: Luigi Prins vastgoedman van het jaar

Tijdens het exclusieve Mosselgala op het Oranjeweitje in Blaricum reikte juryvoorzitter Lesley Bamberger de Mossel Award uit aan de meest succesvolle vastgoedman van 2009: Luigi Prins, eigenaar van Cobraspen Vastgoedontwikkeling.

Hij verdient deze titel vanwege zijn project 'Sugar City', de herontwikkeling van de voormalige CSM-suikerfabriek in Halfweg, en zijn actieve ondernemerschap in het vastgoed. Runner-up was Dik Wessels van Reggeborgh Beheer. Organisator van het gala was Regus, wereldmarktleider op het gebied van flexibele werkplekoplossingen.

De jury bestond uit Lesley Bamberger (Kroonenberg Groep en winnaar van de Mossel Award 2008), Roeland Voerman (Fortress en winnaar van de prijs in 2007) en vastgoedmakelaar Cor van Zadelhoff. Zij kozen de genomineerden op basis van de vijf criteria Fun, Flexible, Fair, Focussed en Fast moving. 

De winnaar werd op de voet gevolgd door Dik Wessels. Andere genomineerden waren Peter Keur (FGH Bank), Jaap Blokhuis (Redevco) en Lodewijk Asscher (Wethouder Financiën Gemeente Amsterdam).

Foto: Luigi Prins en Eduard Schepman

Deel dit artikel

permalink