Refurbishment van Green Fox

GreenFox is sinds kort officieel koploper van Economische Zaken geworden. Een koploper is een innovatieve ondernemer die een product of dienst op de markt brengt waarmee duurzaamheid op het gebied van milieu of energie wordt bevorderd.

GreenFox heeft een methode ontwikkeld die met name geschikt is voor de bestaande bebouwing en veel wordt gebruikt bij onder andere huurcontractverlengingen en EPA adviseurs.

Flinke besparingen
GreenFox heeft deze erkenning gekregen voor zijn refurbishment, het ombouwen van bestaande TL armaturen naar energiezuinige hoogfrequent T5. Met een kleine investering kan er een grote besparing worden gerealiseerd. Besparingen tot wel 62% zijn eenvoudig te realiseren.

Het energieverbruik per armatuur kan op deze manier tientallen euro’s per jaar goedkoper en is snel terug verdiend.

Goede troef
Deze methode wordt steeds vaker aan huurders aangeboden in combinatie met een contractverlenging. Aangezien de huurder fors gaat besparen op zijn elektraverbruik en een verbetering krijgt van zijn huidige werksituatie is deze aanbieding zeer succesvol.

GreenFox ziet in deze trend een groot voordeel voor zowel de huurder als verhuurder. Waar vroeger de investering voor een energiezuinige maatregel vaak in de prullenbak belande is het nu juist een troef geworden bij de soms moeizame contractbesprekingen.

TL verlichting is met 79% hoofdverlichting in de utiliteitsbouw en verantwoordelijk voor ruim 25% van het totale elektraverbruik. Een perfecte plek om te beginnen met besparen. Bent u ook benieuwd wat uw besparing kan zijn?

Kijk  op: www.green-fox.nl/form_aanvraag.htm

Deel dit artikel

permalink