Debat: 'Bouwen op Duurzaamheid'

30 november houdt kiEMT in Apeldoorn het jaarlijkse najaarsdebat met dit keer als thema 'Bouwen op Duurzaamheid'.

De gebouwde omgeving is één van de grootste energieverbruikers. Innovatieve bedrijven op het gebied van energie- en milieutechnologie bieden de bouwsector perspectief. Nieuwe technieken en materialen kunnen forse afname van het energiegebruik van de gebouwde omgeving teweegbrengen.

Daarom organiseert kiEMT een hoogwaardig programma rond duurzaam bouwen op 30 november a.s.. Met een ontmoeting met Minister van der Hoeven, een inspirerend betoog van toonaangevende sprekers, een diner in goed milieu en een open debat.

Inleidende sprekers
Maria van der Hoeven, MinisterEconomische Zaken , Geert Verlind, directeur Viba Expo, platform voor duurzaam bouwen Ruud Jacobs, lid Raad van Bestuur Ballast Nedam NV Gijs Weenink, directeur Debat Academie, dagvoorzitter.

We bouwen nu, voor straks. De gebouwde omgeving moet toekomstbestendig zijn, dus energiezuinig en gebruikmakend van duurzame materialen. Maar ook economische waarde creëren en kansen bieden voor het regionale bedrijfsleven. Om te innoveren, te ontwikkelen, te versterken en samen te werken in de bouwkolom. Boeiende betogen van Minister van der Hoeven en Geert Verlind prikkelen het publiek. Gevolgd door levendige voorbeelden uit de praktijk door Ruud Jacobs.

Debat
Elco Brinkman, voorzitterBouwend Nederland René Hersbach, managing director projects ING Real Estate Jeroen Mennink, BU-manager TNO Bouw en Ondergrond Theo de Bruijn,
lector Duurzame Leefomgeving, Saxion .

Hoe kunnen overheden, kennisinstellingen en bedrijfsleven gezamenlijk zorgen dat energiewinst in de gebouwde omgeving daadwerkelijk gerealiseerd wordt? Welke bijdrage kunnen innovatieve bedrijven uit de energie- en milieutechnologiesector daaraan leveren? En wat is uw rol in het geheel? Daarover gaat het kiEMT-debat onder leiding van Gijs Weenink, directeur van de DebatAcademie.

Kosten
Deelname is voor alle aangesloten kiEMT-relaties gratis. Voor alle niet-aangesloten partijen geldt de prijs van € 50,- p.p. excl. BTW.

Locatie 
Schouwburg en Congrescentrum Orpheus
Churchillplein 1
7314 BZ Apeldoorn

Meer inormatie over kiEMT en aanmelden: www.kiemt.nl.

Deel dit artikel

permalink