Investeren in Besparen

Het symposium Investeren in Besparen is bedoeld voor facility managers, gebouw- en vastgoedbeheerders die op een slimme manier energie en kosten willen besparen.

Het nemen van energiebesparende maatregelen kan een kostbare aangelegenheid zijn. Toch lonen dit soort investeringen de moeite omdat ze de energierekening aanzienlijk verlagen. Maar hoe kunt u als facility manager, gebouw- of vastgoedbeheerder slim investeren in energiebesparing?

En hoe onderbouwt u het rendement van de maatregelen richting de financiële afdeling en de beslissers in uw organisatie? Het symposium Investeren in Besparen geeft antwoord op deze vragen.

Symposium
Investeren in Besparen vindt plaats op 9 februari 2010 in Cinemec te Ede. Het symposium wordt georganiseerd door SenterNovem, in het bijzonder het programma Slimme Energie, in nauwe samenwerking met acht brancheorganisaties. Een uniek en actueel programma is het resultaat.

Vooraanstaande specialisten uit de energie-, installatie- en facilitaire sector delen hun kennis en ervaring, zowel in lezingen als workshops. Enkele inspirerende namen zijn Flip Verwaaijen van TNT Real Estate, Albederdien Kenbeek van Sanoma uitgevers, genomineerd als Facility Manager van het Jaar, en Gerben Kuipers, directeur CineMec.

In de middag kunt u kiezen uit negen dynamische workshops waar u kennis op kunt doen en ervaringen uit kunt wisselen. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan de beursvloer, waar u de nieuwste energiebesparende maatregelen en producten, met een korte terugverdientijd, vindt.

Programma
Vooraanstaande specialisten uit de energie-, installatie- en facilitaire sector delen hun kennis en ervaring, zowel in lezingen als workshops.

We starten de middag met een plenaire opening onder begeleiding van dagvoorzitter Helga van Leur. Zij gaat in discussie met Flip Verwaaijen van TNT Real Estate, Albederdien Kenbeek van Sanoma uitgevers, genomineerd als Facility Manager van het Jaar, en Gerben Kuipers, directeur CineMec.

Wanneer, waar, kosten
Investeren in Besparen vindt plaats op 9 februari 2010 in Cinemec te Ede. De toegang is gratis.

Meer informatie: Investeren in Besparen
Meer informatie: Aanmelden

Deel dit artikel

permalink