Vloerverwarming in combinatie met flexibele vloer, WTH-Intercell

WTH presenteert, samen met Intercell een flexibel vloersysteem met vloerverwarming.

Doordat bij vloerverwarming de thermostaat lager kan omdat de ruimte gelijkmatiger wordt verwarmd, wordt energie bespaard. Ook wordt de energiebesparing voor een groot gedeelte gehaald uit het feit dat het water voor de vloerverwarming slecht tot 35 graden hoeft te worden verwarmd in plaats van de 70 graden die nodig is bij radiatoren.

Intercell is een product van InterfaceFLOR, een wereldwijd bedrijf dat toonaangevend is op het gebied van duurzaam ondernemen. Door toepassing van Intercell kan de responsetijd worden teruggebracht tot slechts een paar uur. Dit betekent dat de verwarming 's nachts uit kan en dat scheelt aanzienlijk in energieverbruik! Ook heeft Intercell, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een smeervloer, geen droogtijd nodig. De vloerverwarming kan direct aan!

Kabels
Een bijkomend voordeel is dat alle kabels, van telefoon, computers,verlichting en stopcontacten, onzichtbaar kunnen worden weggewerkt. Ze zitten alleen boven de vloer waar ú dat wilt. Het extra voordeel van de flexibele vloer van Intercell is dat alle kabels en leidingen, evenals de vloerverwarmingsbuizen, verlegd kunnen worden. Veranderen wordt hiermee heel eenvoudig.

Meer informatie: www.wth.nl 
Meer informatie: Intercell

Deel dit artikel

permalink