Duizend Linkedin leden

De Linkedin-groep Duurzaam Gebouwd heeft 1000 deelnemers.

Erik Maas is het duizendste lid van de Duurzaam Gebouwd Linkedin-groep. Hij ontvangt een exemplaar van het boek 'De winst van duurzaam bouwen'.

Erik is adviseur bij de Dienst Milieu- en Bouwtoezicht Gemeente Amsterdam. Hier is hij bezig met het maken van een voorstel voor een informatiecentrum en mogelijk bedrijvencentrum voor elektrisch vervoer in Amsterdam.

Daarnaast is Erik projectleider van de reizende tentoonstelling C2C. In opdracht van GDO (Gemeenten Duurzame Ontwikkeling) organiseerr hij een reizende tentoonstelling die gaat over wat C2C is, geïllustreerd met aansprekende voorbeelden. Ook wordt een uitgewerkt educatieprogramma bij de tentoonstelling geleverd (minimaal voor basisscholen en voortgezet onderwijs). De tentoonstelling zal gaan rondtrekken langs allerlei gemeenten. 

Lid worden
Om de groep nog groter en nog levendiger te maken, nodigen we de lezers van harte uit om ook lid te worden van de LinkedIn groep of om zelf een aantal contactpersonen uit te nodigen. Iedereen kan zelf een bijdrage leveren door mee te doen met discussies of zelf een discussie te starten.

Over de Linkedin-groep
De Linkedin Groep is het netwerk voor de bouw- en vastgoed professional die geïnteresseerd is in duurzaam bouwen, en zijn of haar kennis en netwerk wil delen.

Regelmatig zal het online kennisplatform duurzaamgebouwd.nl hier nieuws, onderzoeken en discussies presenteren. De Linkedin deelnemer kan zelf ook relevante stellingen kwijt.

Nog geen lid?
Klik op de Linkedin button links onderaan de homepage.

Deel dit artikel

permalink