Online Energiemonitoring

Cycle Systems introduceert E-View. Dit  is een online energiemonitoringsysteem wat het energiegebruik binnen organisaties inzichtelijk maakt.

E-View is een online energiemonitoringsysteem. Met de toevoeging van een aantal nieuwe functionaliteiten is het voor organisaties mogelijk om een eigen energieportfolio en CO2-rapportages te maken en energiestromen en -budgetten beter te beheersen.

Mogelijkheden
Het systeem geeft inzicht in het verbruik per aansluiting met behulp van diverse grafieken die inzicht geven in elektriciteit- en gasprofielen. Organisaties kunnen te allen tijde online het gemeten energiegebruik opvragen en analyses uitvoeren. Naast de mogelijkheid om CO2-rapportages te maken en uit te draaien is het voor gebruikers nu ook mogelijk om zelf definieerbare rekenvelden of sommaties in te stellen. Bijvoorbeeld het energiegebruik per m2, per medewerker of de totale CO2-emissie van de gehele organisatie. Daarnaast kan met de nieuwe versie de energiefactuur eenvoudig op juistheid gecontroleerd worden, op basis van de gemeten waarden.

Reglier bedrijfsproces
“Duurzaam ondernemen wordt steeds vaker een onderdeel van de reguliere bedrijfsprocessen”, zegt Rudolf Zwijnenberg, directeur van Cycle Systems Energy Services. “Door inzichtelijk te maken hoeveel energie er daadwerkelijk gebruikt wordt, kunnen organisaties effectief besparen op energiekosten. Wij willen bedrijfsprocessen op een transparante manier ondersteunen. E-View is gebruiksvriendelijk en voorzien van diverse opties voor het vertalen van het energiegebruik naar resultaatgerichte besparingsmaatregelen. Daarbij bieden wij de basismodule van E-View gratis aan als onderdeel van onze meetdiensten.”

Meer informatie: www.cyclesystems.nl

Deel dit artikel

permalink