Symposium Geothermie Update 2010

T&A Survey organiseert in samenwerking met Platform Geothermie op 31 maart 2010 het symposium Geothermie Update 2010.

Dit is de eerste editie van een jaarlijks terugkerend vakevenement bedoeld voor iedereen die en op de hoogte wil blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de Geothermie.

Geothermie is een van de meest rendabele, betrouwbare en milieuvriendelijke vormen van duurzame energie. Door de stijgende prijzen van fossiele brandstoffen en de steeds strenger wordende emissie-eisen is er in Nederland n wereldwijd een groeiend interesse in Geothermie.

Omdat diepe Geothermie nog in de ontwikkelingsfase is, is er behoefte aan gespecialiseerde kennis over de verschillende aspecten van deze duurzame energiebron. Op het symposium Geothermie Update 2010 belicht een zestal deskundige sprekers het onderwerp Geothermie van verschillende kanten: van overheid en projectleiding tot installateur en gebruiker. De praktijkervaring staat hierbij steeds centraal. Ons doel is de bezoekers jaarlijks een praktisch, breed en compleet overzicht te ieden van de ‘stand van het land’ op het gebied van Geothermie.

Het symposium geeft antwoord op vragen als:
• Wat is er op dit moment mogelijk op het gebied van Geothermie?
• Hoe wordt Geothermie in de praktijk toegepast?
• Voor wie en wanneer is Geothermie rendabel?
• Welke projecten zijn al gerealiseerd en succesvol?
• Welke kansen biedt Geothermie in de toekomst?

Meer informatie
Geothermie Update 2010 vindt plaats op 31 maart in het Machinegebouw van de Westergasfabriek te Amsterdam en duurt van 13:00 tot 18:00 uur. Deelname kost €200.-. Voor meer informatie en inschrijving: www.ta-survey.nl

Deel dit artikel

permalink