John Mak expert Duurzaam Gebouwd

We zijn verheugd om te melden dat John Mak ons expertpanel komt versterken. Hij is sinds 2000 directeur van W/E adviseurs.

Mak is als architect afgestudeerd aan de TH Delft in 1985. Na zijn afstuderen heeft hij als architect ervaring opgedaan bij architectenbureau Kokon te Rotterdam. Vervolgens ruim 5 jaar als extern deskundige in de Rotterdamse stadsvernieuwing de praktijk van het bouwen en beheren van binnenuit leren kennen.

Vanaf 1990 is hij bij W/E adviseurs duurzaam bouwen werkzaam als senior adviseur en onderzoeker op het gebied van integraal milieubewust bouwen. Vanaf begin 2000 is hij tevens directeur.

Bij W/E is hij projectleider van adviesprojecten zowel woningbouw en de utiliteitsbouw, en in opdracht van gemeenten, projectontwikkelaars, woningcorporaties en architecten. Uitvoerder, projectleider en supervisor van grote onderzoeksprojecten voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals VROM, SenterNovem en SBR. Ontwikkelaar van instrumenten zoals Eco-Quantum, GPR Gebouw, Duurzaam Bouwen Scoort, de maatlat Groene Financiering en de Duurzaamheidbarometer.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door John Mak