Houten wand- en plafondpanelen

Meer en meer aandacht wordt besteed aan een optimaal gebruikscomfort van gebouwen. Een goede geluidbeheersing en het realiseren van een juiste akoestiek is hierbij steeds vaker een belangrijk aandachtspunt.

Onder de merknaam Ideatec brengt Mavotrans een hele nieuwe lijn akoestische houten wand- en plafondpanelen op de markt. Met Ideatec kan op creatieve en effectieve wijze een akoestisch aangenaam leef- en werkklimaat worden gecreëerd.

Nagalm
In de hedendaagse trend van bouwen worden veelal harde materialen toegepast. Deze harde materialen kunnen een hinderlijke nagalm veroorzaken die de leefbaarheid en het comfort van een ruimte behoorlijk kunnen verstoren. Deze hinderlijke nagalm kan worden weggenomen door het toepassen van geluidabsorberende materialen.

De geluidabsorberende houten wand- en plafondpanelen bieden een hoge geluidabsorptie in een breed frequentiegebied waarmee de hinderlijke nagalm kan worden weggenomen. Ideatec sluit daarnaast prima aan bij de huidige trends op interieurgebied. De panelen staan garant voor het realiseren van een aangename ruimteakoestiek en bieden oneindig veel mogelijkheden voor de interieurarchitect.

De panelen zijn in diverse houtsoorten leverbaar waarbij kan worden gekozen uit verschillende soorten toplagen en verschillende mogelijke perforatiepatronen. Voor elk interieur is een passende oplossing leverbaar. De panelen zijn heel eenvoudig te verwerken en worden geleverd inclusief alle bevestigingsmiddelen.

De wand- en plafondpanelen zijn PEFC gecertificeerd.

Voor meer informatie: Mavotrans

Deel dit artikel

permalink