Ontwerp Duurzaamheidspaviljoen definitief

Op Building Holland  in Amsterdam zal een heus duurzaamheidspaviljoen zijn opwachting maken. Van 13 tot 15 april vormt dit paviljoen het podium voor talloze topsprekers uit de bouwwereld.

Van 13 tot en met 15 april 2010 vormen de bestaande vakbeurzen BouwRAI en Urban Design én het nieuwe evenement Gebouwtechniek gezamenlijk Building Holland 2010: hét totaalevenement voor woningbouw, utiliteitsbouw en openbare ruimtes. Dit evenement vindt plaats in Amsterdam Rai.

Kingspan Duurzame Bouwsystemen is hoofdsponsor van het Duurzaamheidspaviljoen dat in Hal 11, stand 502, verrijst en ca. 200 m² aandachtsruimte zal innemen.

Duurzaamheidspaviljoen
Het ontwerp voor het paviljoen is nu definitief (zie bijgevoegde foto's.) De content van het Duurzaamheidspaviljoen is gebaseerd op de duurzame gebouwschil. Op conceptueel niveau wordt aandacht gevraagd voor toekomstgericht en bewezen duurzaam bouwen.

Aan de orde komen aspecten die van doen hebben met licht-, integraal-, industrieel en ‘future proof’ bouwen zoals prefabricage, IFD, luchtdichtheid en BREEAM. In het Duurzaamheidspaviljoen zullen innovatieve en duurzame bouwsystemen tentoongesteld worden voor gevels, vloeren en daken.

De verdiepingsvloer zal gedurende drie dagen het platform zijn voor presentaties, workshops en seminars die een duurzame content hebben. Boeiende sprekers vanuit kenniscentra, brancheorganisaties en universiteiten zijn gemobiliseerd.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Kingspan Geïsoleerde Panelen