Congres: Cradle to Cradle 2.0

16 juni 2010

Woensdag 16 juni 2010 organiseert Duurzaam Gebouwd het congres Cradle to Cradle 2.0 - de kick-off  voor de bouw en vastgoed 2010-2020. Met sprekers als Thomas Rau, Kees Noorman, Friso de Zeeuw en Duurzaam Gebouwd-expert Jon Kristinsson. Deze dag zal plaatsvinden in Orpheus in Apeldoorn.

Cradle to Cradle 2.0- is het concrete startpunt van Cradle to Cradle in de bouw en vastgoed in Nederland. Na de woorden ook de daden! Laat u ook een gehele dag inspireren en informeren en kom woensdag 16 juni naar Orpheus in Apeldoorn. Met de speciale website www.c2c-congres.nl als online platform blijven potentiële deelnemers ook vooraf al op de hoogte.

Een zorgvuldig samengesteld programma laat deelnemers kennismaken met de leerprocessen uit het verleden en vooral de kansen voor de toekomst. Er is ruimte voor een kritisch debat met het oog op de toekomst. Onder leiding van de dagvoorzitter Gerard Vos geven diverse topexperts hun visie op Cradle to Cradle in de bouw en vastgoed.

Sprekers
Een zeer gerenommeerd gezelschap sprekers draagt zorg voor kennisdeling op topniveau. Han Brezet (TU Delft), de architecten Jon Kristinsson, Thomas Rau (RAU Architecten), vanuit de overheid: Douwe Jan Joustra (AgentschapNL), Sharona Ceha (Gemeente A’dam Oost- Watergraafsmeer), vanuit de bouw en vastgoed: Dietmar Werner (Volker Wessel Vastgoed), Geert Verlind (Cagerito), Kees Noorman (William McDonough + Partners EU) en ook Cradle to Cradle criticaster Friso de Zeeuw (Bouwfonds / TU Delft).

Het congres is van toegevoegde waarde voor professionals uit de bouw en vastgoed: gemeenten, woningbouwcorporaties, installateurs, adviseurs, projectontwikkelaars, adviseurs, beleggers in vastgoed, architecten, aannemers en andere betrokkenen bij het bouwen en exploiteren van vastgoed.

Voor producenten en leveranciers is het programma zeer interessant, mede door diverse praktijkcasussen. Vanaf C2C product tot C2C gebiedsontwikkeling… alle thema’s komen aan bod!

Meer informatie
Kijk voor het volledige overzicht: www.c2c-congres.nl

Wanneer Woensdag 16 juni, 09:00 – 18:00 uur
Locatie Schouwburg en Congrescentrum Orpheus | Apeldoorn
Kosten € 395,- per deelnemer en € 295,- per deelnemer voor leden en partners Duurzaam Gebouwd.

Meer informatie en inschrijven via www.c2c-congres.nl

Deel dit artikel

permalink