Handelsmissie naar Rusland

Lighthouse Russia en de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland organiseren een handelsreis naar Moskou en Jekaterineburg.

In Rusland liggen zeer veel kansen voor Nederlandse MKB-bedrijven die zich richten op energiebesparende maatregelen. De Russische regering zet namelijk sinds kort concrete stappen ter verbetering van de grote energie-inefficiëntie in het land.

De kennis en technologie die in ons land in de loop der jaren is opgebouwd, geeft Nederlandse ondernemers een grote voorsprong in dit land. Wilt u zich oriënteren op de Russische markt en ontdekken wat de handelskansen zijn voor uw bedrijf?

Moskou en Jekaterineburg
In opdracht van NL EVD Internationaal, divisie van het Agentschap NL, organiseren Lighthouse Russia B.V. en de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland een handelsreis naar Moskou en Jekaterineburg.

Deze handelsreis biedt de deelnemers de mogelijkheid om u in een kort tijdsbestek te oriënteren op de Russische markt. Door middel van 3-5 matchmaking afspraken per stad treedt de deelnemer in contact met potentiële zakenpartners en mogelijkerwijs relevante overheden.

Ook voorziet het programma in een aantal collectieve bezoeken en een netwerkreceptie in beide steden. De kosten voor deelname bedragen 500 euro (excl. btw) per deelnemend bedrijf. Bijkomende individuele kosten zoals reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer informatie
Plaats: Moskou en Jekaterineburg, Rusland
Organiserende instantie(s): Lighthouse Russia & KvK Noordwest-Holland
Deelnemersvoorwaarde en deelname
Aanmelden is mogelijk tot 30 april 2010.

Kamer van Koophandel Noordwest-Holland
De heer Jan-Pieter Amse
Telefoon: 072-519 57 29
E-mail: jamse@alkmaar.kvk.nl

Programma

Maandag 14 Juni 2010
1. Reis naar Moskou.
2. ‘s avonds: Briefing bestaande uit:
• Inleiding in het zaken doen in Rusland en een presentatie over energie efficiëntie in de gebouwde omgeving in Rusland.
• Kennismaking tussen de deelnemers en het gehele Lighthouse team.

Dinsdag 15 Juni 2010
1. ‘s ochtends: Bezoek aan het stadsbestuur van Moskou.
2. ’s middags: Matchmaking met geselecteerde Russische bedrijven op een centrale locatie of op het kantoor van de Russische bedrijven.
3. ’s avonds: Netwerkreceptie ism de Nederlandse ambassade in Moskou.

Woensdag 16 Juni 2010
1. ’s ochtends: Matchmaking met geselecteerde Russische bedrijven op een centrale locatie of op het kantoor van de Russische bedrijven.
2. ’s middags: Vlucht naar Ekaterinburg.
3. ’s avonds: Netwerkreceptie ism het NBSO in Ekaterinburg.

Donderdag 17 Juni 2010
1. ’s ochtends: Bezoek aan het stadsbestuur in Ekaterinburg.
2. ’s middags: Matchmaking met geselecteerde Russische bedrijven op een centrale locatie of op het kantoor van de Russische bedrijven.

Vrijdag 18 Juni 2010

1. ’s ochtends: Terugreis naar Nederland.

Deel dit artikel

permalink