Susteen Compleet

Susteen helpt woningbezitters hun goede voornemens met betrekking tot energiebesparing te realiseren. Van advies tot en met de oplevercontrole, Susteen verzorgt het hele traject naar een lager energieverbruik en lagere woonlasten.

"Susteen neemt alles voor de bewoner uit handen", zegt Frank Gerritsma, oprichter en mede-eigenaar van Susteen. "Met de lancering van Susteen Compleet bieden we een unieke dienst aan waarmee een woningbezitter zijn of haar woning heel eenvoudig kan verduurzamen."

In de praktijk gaat dat als volgt: Na een bezoek aan de woning brengt Susteen een maatwerkadvies uit gebaseerd op de eigenschappen van het huis, de (woon)wensen van de bewoners en de financiële wensen en mogelijkheden. Gerritsma: "Waneer de klant akkoord gaat met het advies zorgen wij voor de subsidies en een zorgeloze uitvoering van de geld- en energie besparende maatregelen als isolatie, HR ketels, dubbel glas, zonnepanelen en zonneboilers."

Rob van Haren, mede-eigenaar vult aan: "Gemak en transparantie vormen de kern van Susteen Compleet’. Voordat we aan de slag gaan laten we precies zien wat we gaan doen, hoe groot de investering is en hoeveel geld onze klant kan besparen. In de meest gevallen komt het erop neer dat onze klanten er financieel direct op vooruit gaan."

Susteen verwacht met de lancering van Susteen Compleet de laatste drempels tussen de ambitie om energie te besparen en de realisatie daarvan te hebben weggenomen. Met de zekerheid van een goed advies, het maximaal benutten van de beschikbare subsidies en een zorgeloze uitvoering is het nu voor iedereen mogelijk om geld te besparen door energie te besparen.

Deel dit artikel

permalink