Architect@work 2010

Noteer alvast in uw agenda: 15 en 16 september 2010 komt Architectatwork weer naar Rotterdam Ahoy. Op deze bijzondere architectenbeurs tonen fabrikanten alleen hun grootste noviteit in een sobere setting. Het thema Metaal wordt door Materia en het lezingenprogramma verder diepgang gegeven.

Architecten kunnen op de beurs in korte tijd een groot aantal noviteiten bekijken. Het concept van vierkante uniforme stands waarin de vier hoeken door vier verschillende fabrikanten worden ingericht blijkt zeer succesvol. "Architecten kunnen heel snel hun informatie tot zich nemen en worden niet door bijzaken afgeleid. In het midden pad tussen de presentatie units kunnen zij met de productdeskundigen verder spreken en vakgenoten ontmoeten." zegt Stephan Gunst van C4 creative 4 die het beursconcept ontwikkelden.

Beursorganisator Nathalie Sandra: "Het concept blijkt aan te slaan. De bezoekers zijn zeer tevreden, blijkt uit de enquete. Het bezoekers aantal is elke editie ook weer groter. We hebben nu al 180 exposanten geselecteerd. Voorwaarde is dat ze slechts een product tonen en het moet een echte noviteit zijn. De selectie is heel streng.

Het omlijstend programma toont product en materiaal noviteiten geselecteerd door Els Zijlstra van Materia met als thema 'flexibiliteit van metaal.' Heel trots zijn we ook op 'The Magic of Huts', fantasie rijke ontwerpen van de internationale 'school of design' uit Keulen."

Deel dit artikel

permalink