Totaalbeurs voor milieu

12 oktober 2010 - 14 oktober 2010

Het leveren van producten gemaakt van duurzame materialen en geproduceerd met minder energie en afval heeft de toekomst. Reden om van 12 tot 14 oktober een grote milieubeurs onder de naam Milieu 2010 te organiseren in de Brabanthallen in Den Bosch.

 Milieubewust ondernemen wordt de komende jaren alleen maar belangrijker. Het milieu sparen is dan ook niet alleen een maatschappelijk belang, maar biedt ook kansen op een beter bedrijfsresultaat.

Milieu is echter een veelomvattend en specialistisch vakgebied. Ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op, zowel op product- en kennisniveau als op het gebied van regelgeving en handhaving. Het is hoog tijd voor een totaalbeurs over milieu en ondernemen, voor alle branches en overheden.

Milieu 2010 toont u besparende oplossingen op het gebied van afval, water, lucht, bodem en geluid. Tevens komen actuele onderwerpen zoals de Wabo wet, andere nieuwe regelgeving, duurzaam inkopen, (brand)veiligheid, duurzame mobiliteit, legionella preventie, arbo, opslag gevaarlijke stoffen, asbestsanering en recycling uitgebreid aan bod. En dat drie dagen lang. Tegelijkertijd vindt u op de naastgelegen vakbeurs Energie alles over energiebesparing en duurzame energie-opwekking.

Meer informatie: Milieu 2010


Deel dit artikel

permalink