Congres De CO2 - neutrale stad van start

10 november 2010

Op woensdag 10 november 2010 organiseert het kennisplatform Duurzaam Gebouwd de tweede editie van het congres De CO2 - neutrale stad. De locatie, de dagvoorzitter en keynote sprekers zijn inmiddels bekend. Inschrijving voor deelnemers is vanaf vandaag geopend via: www.co2neutralestad.nl.

Als locatie is gekozen voor Congrescentrum 1931 in Den Bosch. De organisatie van het congres is content dat juist voor deze duurzame, authentieke, hypermoderne, nieuwe congreslocatie kon worden gekozen.

Noord-Brabant gastheer
De Provincie Noord-Brabant is bij deze editie de opvolger van de Provincie Noord- Holland (2009) als gastheer. Het programma van De CO2 - neutrale stad is zorgvuldig opgebouwd naar interesse en disciplines. Het congres is interessant voor iedereen die beleidsmatig of operationeel bezig is met de thema's duurzaam bouwen, duurzame exploitatie, beleidsplannen voor CO2 - neutrale stad, gemeente, of samenleving, duurzame materialen, duurzame energie, duurzame mobiliteit of energieneutrale woningbouw.

Dagvoorzitter
TV- coryfee Inge Diepman vervult de rol van dagvoorzitter waardoor discussie, kennis delen en interactie tijdens deze dag niet zal ontbreken. De eerste editie van het congres werd in 2009 bezocht door ruim 320 deelnemers vanuit de overheid en marktpartijen. Het congres werd beoordeeld met een 8,5 voor de inhoud.

Door de zorgvuldige samenstelling van het programma verwacht de organisatie ook dit jaar weer een inspirerend platform te creëren voor zowel marktpartijen als de overheid. Voor inschrijving en meer informatie over de line-up van sprekers, tijden, en toegangsprijs: www.co2neutralestad.nl

Deel dit artikel

permalink