Steek energie in uw besparing

12 oktober 2010 - 14 oktober 2010

Het besparen op energiekosten is vooruitzien. De vaste lasten van gebouwen worden onbetaalbaar als u niets doet. Energie 2010 is het platform om nieuwe oplossingen te ontdekken, die leiden tot een maximale verbruiksbesparing met minimaal gelijkblijvend comfort.

Energie 2010 is met vier hallen groter dan ooit. De beurs is verdeeld in de sectoren: Diensten & Advies, Industrie en Gebouwde Omgeving / Duurzaam. De beurs biedt alles voor het slim inkopen van energie, het terugdringen van het energieverbruik en energiebeheer.

Nieuwe mogelijkheden
Ontdek nieuwe mogelijkheden om gebouwen energiezuiniger te maken door energiezuinige klimaatinstallaties, koudetechniek, bodemenergie, zonne-energie, passief bouwen, warmteterugwinning, isolatie, monitoring, ventilatie, bouwconcepten en geveltechniek.

Specialisten
Specialisten geven advies over subsidies, financiering en het energielabel. Laat u ook informeren in het Bouw Theater. Dagelijks komen er onderwerpen aan bod op het gebied van innovaties, best practises, duurzame energie en energieneutraal bouwen . U kunt deze kosteloos bijwonen.

In één dag bent u dan volledige op de hoogte. Energie 2010 vindt plaats van 12 tot en met 14 oktober 2010 in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Registreren
U kunt zich registreren voor gratis toegang via de website. www.energievakbeurs.nl

Deel dit artikel

permalink