Congres tijdens Vakbeurs Energie 2010

14 oktober 2010

Op zoek naar de nieuwste kennis en laatste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing bij verwarmen en koelen met een verbeterd binnenklimaat? Sla twee vliegen in één klap en vergroot uw kennis als professional door deelname aan het interessante congres op donderdag 14 oktober, tijdens de vakbeurs Energie 2010!

Er is een programma samengesteld, waarbij energiebesparing vanuit verschillende invalshoeken benaderd wordt. Energiebesparing in de gebouwde omgeving, de relatie tussen energiebesparing en binnenklimaat en de energiebesparende mogelijkheden zijn na deze waardevolle ochtend helemaal helder.

Ontdek nieuwe mogelijkheden om gebouwen energiezuiniger te maken door energiezuinige klimaatinstallaties, koudetechniek, bodemenergie, zonne-energie, passief bouwen, warmteterugwinning, isolatie, monitoring, ventilatie, bouwconcepten en geveltechniek. Specialisten geven advies over subsidies, financiering en het energielabel.

Energie 2010 vindt plaats van 12 tot en met 14 oktober 2010 in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, gelijktijdig met de vakbeurzen Milieu 2010 en Surface 2010.

Het congres wordt georganiseerd door VNU Exhibitions Europe en F&B – specialisten in Energie en Milieu. De kosten voor het congres bedragen € 295,- (excl. BTW).

Heeft u vragen over het congres of uw aanmelding? Neem dan contact op met Lisa Brauen (lbrauen@FBbv.nl of tel. 035 – 683 88 33). Uw toegang tot Energie 2010 In combinatie met een beursbezoek aan Energie bent u in een dag helemaal op de hoogte hoe u optimaal kunt besparen.

Registreren
U kunt zich registreren voor gratis toegang voor Energie 2010 via de website. www.energievakbeurs.nl

Deel dit artikel

permalink