Het opzetten van een Lokaal Duurzaam Energiebedrijf

Tijdens het congres De CO2 neutrale stad zal in de workshops aandacht worden besteed aan verschillende instrumenten. Duurzaam Gebouwd heeft tien instrumenten vastgesteld welke in de praktijk succesvol zijn toegepast. Voor een van de tien instrumenten is gekozen voor: 'Het opzetten van een Lokaal Duurzaam Energiebedrijf' .

Op 10 november introduceert BuilDesk Benelux in samenwerking met Gemeente Almere dit instrument tijdens het congres de CO2 neutrale stad.

Experts Jan Schouw (Almere) en Jeroen Roos (BuildDesk) presenteren tijdens een workshop hoe het proces beleidsmatig en operationeel verloopt en wat de resultaten zijn. Vanuit de praktijkervaring maar vooral met het oog op het toekomstig gebruik van dit instrument!

Deelnemers aan de uitgebreide, interactieve workshop (75 minuten) worden uitgedaagd om actief mee te denken hoe dit instrument nog beter en effectiever in te zetten. De aanbevelingen vanuit de workshops worden na afloop gepubliceerd.

De volledige top 10 instrumenten voor het realiseren van De CO2 neutrale stad is te vinden op de website van het congres: http://www.co2neutralestad.nl/

 Mis het niet en schrijf u nu in.

 Meer informatie over het congres, de sprekers en het programma: www.co2neutralestad.nl

Foto 1 Jan Schouw
Foto 2 Jeroen Roos

 

Deel dit artikel

permalink