Duurzaamheidsplein over installatietechniek

Op 29 en 30 oktober 2010 opent Bokhorst Installatie Groep  een uniek DuurzaamheidsPlein op haar vestiging in Barendrecht, aan de Ebweg 22. Het Duurzaamheidsplein is een eenmalig initiatief, waarmee Bokhorst Installatie Groep BV op beide dagen bijna twintig topspecialisten op het gebied van duurzame installatietechniek bijeen brengt.

 

Bokhorst Installatie Groep hanteert de vier B's: Bereikbaar, beschikbaar, betrouwbaar en betrokken. Vanaf 29 oktober wordt daar een vijfde B aan toegevoegd: Beduurzaamd! Duurzaamheid is vanaf dat moment een onlosmakelijk onderdeel van de bedrijfsvoering.

Programma 29 oktober voor de zakelijke markt (aanmelden via www.bokhorst.com )
13.30 uur         Ontvangst op ons terras midden op het DuurzaamheidsPlein
14.00 uur         Opening door Chris van Beest, algemeen directeur Bokhorst  Installatie
14.10 uur         "Dit plein is uw toekomst", door Erik Bek, Duurzaamheidsspecialist E&B Engineering & Bouwbegeleiding
14.30 uur         Informatiemarkt met zonnepanelen, isolatie, laagtemperatuur- (vloer)verwarming, absorbtiewaterpompen, CO2-gestuurde ventilatie, warmtepompen, pomp-, meet- en regeltechniek, zonneboilers, effectiviteitstechniek (tegen 'stroomvervuiling') en subsidie-advies voor duurzame technologietoepassing
17.00 uur         Einde bijeenkomst 

Programma 30 oktober voor de particuliere & consumenten markt (vrije inloop tussen 10:00-15:00 uur)
10.00 uur         Opening DuurzaamheidsPlein
10.05 uur         Informatiemarkt met zonnepanelen, isolatie, laagtemperatuur- (vloer)verwarming, gasabsorbtiewaterpompen, CO2-gestuurde ventilatie,  warmtepompen, pomp-, meet- en regeltechniek, zonneboilers,    effectiviteitstechniek (tegen 'stroomvervuiling') en subsidie-advies voor duurzame technologietoepassing
15.00 uur         Einde 

Over Bokhorst
Bokhorst Installatie Groep BV is als specialist op het gebied van installatie en onderhoud van sanitair, CV, luchtbehandeling, riolering en legionellapreventie. Gevestigd in Barendrecht, Ridderkerk, Spijkenisse en Utrecht richt Bokhorst zich op woningrenovatieprojecten van woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, VVE's en aannemers.

Deel dit artikel

permalink