Hoe gaan corporaties om met duurzaamheid?

Dat is een van de vragen die centraal staat in de workshop Verduurzamen van corporatievoorraad tijden het congres De CO2 neutrale stad.

Wat zijn actuele thema’s waar corporaties tegenaan lopen, wat is de gangbare benadering en welke instrumenten voor afweging worden er ingezet. Geurt Donze van W/E Adviseurs en en Yvette Bottenberg van Portaal Utrecht pakken gezamenlijk deze vragen op en kijken naar de praktische uitvoering.

Geert Donze en Yvette Bottenberg leggen de deelnemers een aantal stellingen voor om tot een concrete invulling te komen van corporatiebeleid. Geurt Donze geeft in 20 minuten een overzicht van trends, vragen en in te zetten instrumenten voor duurzaamheidsbeleid bij corporaties.

Yvette Bottenberg gaat dan in op het recent opgestelde energiebeleid van Portaal en staat stil bij de praktische uitvoering daarvan en bij vraagstukken die er (voorlopig) liggen en hoe Portaal Utrecht daarmee aan de gang gegaan is.

Inhoud en aanpak zetten in op een levendige discussie met de zaal die -waar mogelijk- binnen de inleidingen al kan starten. We willen besluiten met het herhalen van de gekozen stellingen, de herstemming en een slotconclusie.

Meer informatie:
De CO2 Neutrale Stad
Direct Inschrijven

Deel dit artikel

permalink