Volker Wessels Vastgoed voor vierde keer winnaar Reputatiemonitor

Voor de vierde keer op rij is Volker Wessels Vastgoed uit de bus gekomen als de ontwikkelaar met de sterkste reputatie. Ook in 2007, 2008 en 2009 was dit het resultaat van het onderzoek, dat een initiatief is van vakblad Building Business.

USP Marketing Consultancy heeft dit reputatieonderzoek verricht onder beleidsbepalers, -medewerkers en commercieel verantwoordelijken bij aannemers, ontwikkelaars, gemeenten, corporaties, architecten en grote fabrikanten.

De reputatie is gebaseerd op zeven aanjagers. Servicegerichtheid, bedrijfsmatige werkwijze, innovatie, goed werkgeverschap, maatschappelijk verantwoord ondernemen, transparantie en financiële prestatie. Net als de drie voorgaande jaren is Volker Wessels Vastgoed ook in 2010 geëindigd als de ontwikkelaar met de beste reputatie.

Dietmar Werner, algemeen directeur van Volker Wessels Vastgoed: "wij zijn verheugd en trots op onze notering en willen graag iedereen danken voor het in ons gestelde vertrouwen. Volker  Wessels Vastgoed werkt dagelijks aan de versterking van haar kernwaarden om ervoor te zorgen dat deze reputatie ook realiteit blijft. Wij zien deze prijs als een prachtige erkenning van de inspanningen van onze medewerkers. Ook het komende jaar zal Volker Wessels Vastgoed zich inspannen voor haar relaties en klanten en verder blijven bouwen aan haar reputatie".

Foto: Dietmar Werner, foto Moniek Polak

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door VolkerWessels Vastgoed