Duurzaam Gebouwd genomineerd voor de LOF Prijs 2011

Het platform Duurzaam Gebouwd is een van de vijf genomineerden voor de LOF Prijs. 31 januari wordt in De Hermitage in Amsterdam bekend gemaakt wie de winnaar is van deze  prestigieuze prijs voor Vakinformatie.

"Fantastisch dat we genomineerd zijn voor de LOF Prijs", is de eerste reactie van Uitgever van Duurzaam Gebouwd Wietse Walinga. Samen met hoofdredacteur Gerard Vos hield hij vorige week een pitch voor de zevenkoppige jury. Daarin moest in 1 minuut de Wow-factor van Duurzaam Gebouwd worden verteld. In de negen minuten daarop volgende minuten volgde de uitleg.

Walinga ziet de nominatie als een prachtige erkenning. "We hebben de afgelopen jaren keihard gewerkt om Duurzaam Gebouwd cross mediaal op de kaart te zetten en dat begint zijn vruchten af te werpen", aldus een trotse Walinga.

Genomineerden
De jury heeft de genomineerden voor 2011 bekend gemaakt. "De 5 genomineerden geven een heel mooi beeld van inspirerende innovaties en creatief ondernemerschap", meent jury-voorzitter Lize Alink.

De genomineerden zijn:
- 360 graden Marketing Solutions- Reed Business BV
- Duurzaam Gebouwd - CEO Media BV
- food inspiration magazine - shoot my food
- REAXYS - Elsevier
- Skipr Mashup - Springer Media

Prijsuitreiking
De feestelijke presentatie van de genomineerden en de bekendmaking van de winnaar vindt plaats op maandag 31 januari 2011 in de Hermitage in Amsterdam.  

De LOF-jury
Lize Alink (voorzitter), zelfstandig adviseur redactionele strategie en ontwikkeling; Klaas de Boer, directeur Amerstone, bureau voor media en communicatie en directeur bij uitgeverij Terra Lannoo; Alex Beishuizen, hoofdredacteur van Intermediair; Ben Crul en Evert Pronk, Medisch Contact/Artsennet en winnaars van de LOF Prijs voor Vakinformatie 2010; Michael Dam, zelfstandig uitgeefadviseur marketing en sales; Frank Iwema, directeur OrangeLane Media en Wim Raaijen, hoofdredacteur Petrochem en Biochem en directeur Industrielinqs pers en platform.

De LOF Prijs voor Vakinformatie is een initiatief van de Stichting Lucas-Ooms Fonds en de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap van het Nederlands Uitgeversverbond. Aan de LOF Prijs voor Vakinformatie 2011 is een geldbedrag van € 10.000,- verbonden.

Meer informatie: www.lofprijs.nl                                                                                           

Deel dit artikel

permalink