Wij Willen Zon

De deadline voor de sympathieke actie Wij Willen zon is verlengd tot eind januari.

Sinds het afschaffen van de SDE-regeling voor particulieren die zonnepanelen willen, vorige week door Minister Verhagen, zijn de aanvragen bij Wij Willen Zon verdubbeld. Veel particulieren en bedrijven konden echter niet voor 7 december daadwerkelijk aanbetalen.

Aangezien er nu zo'n 12 MW in de pijpleiding zit, is Wij Willen Zon met de partners gaan onderhandelen in China en Nederland en hebben verlenging bedongen tot eind januari 2011 tegen dezelfde prijzen. De komende dagen wordt er meer informatie verstrekt.

Mensen die niet tot eind januari willen wachten en al besteld hebben, kunnen natuurlijk hun aanbetaling 100% terug krijgen, maar de organsatie hoopt dat iedereen mee doet met de verlenging, opdat eind januari wel alle bestellingen binnen zijn inclusief aanbetaling.

Geen winstoogmerk
De Stichting Wij Willen Zon is een maatschappelijk initiatief zonder winstoogmerk. De stichting wil zonne-energie voor iedereen bereikbaar maken, ook zonder subsidie.  Wij Willen Zon is een inkooporganisatie, die burgers en bedrijven aanbiedt om samen zonnepanelen te kopen met omvormers en montagemateriaal. Iedereen die zonnepanelen zoekt, kan aansluiten met daken of geplande projecten.

Omdat er heel veel mensen tegelijk bestellen, levert Wij Willen Zon zonnepanelen voor een prijs die veel lager ligt dan gebruikelijk. Deze actie kan alleen doorgaan als er zo'n 8.000 particulieren, bedrijven of bijvoorbeeld gemeenten vinden die een pakket bestellen.

Voor meer informatie: Wij Willen Zon

Deel dit artikel

permalink