Building Passion - The International Edition

In dit boek van Laura Stevens worden 50 Nederlandse vrouwen in de bouw gepresenteerd die in het buitenland werkzaam zijn, en 50 buitenlandse vrouwen die in Nederland hun carrière hebben opgebouwd.

Met haar tweede boek wil Laura Stevens laten zien hoe deze vrouwen omgaan met zakelijke cultuurverschillen., en welke toegevoegde waarde  deze culturele verschillen bieden.

Building Passion
In de bouwsector ontbreekt vaak een gezonde balans tussen man en vrouw. Het is bewezen dat projecten waarbij gemixte teams samenwerken, betere resultaten leveren. Juist de verschillen zorgen voor de versterking! Building Passion is ontstaan vanuit de wens om de vrouw binnen de bouwwereld in Nederland zichtbaarder te maken.

Dat is nodig. De kreet 'Ze zijn er niet' is achterhaald. Het eerste boek "Building Passion - Sterke vrouwen in de bouw" is een weergave van de verschillende uitspraken van de 100 + 1 Building Passion dames. Building Passion doet dit om bedrijven en instellingen te verleiden om de verhouding mannen/vrouwen meer in evenwicht te brengen, wetende dat dit tot betere prestaties en meer werkvreugde leidt.

En het tweede boek voegt daar de extra dimensie aan toe van Nederalandse vrouwen en hun ervaringen in de bouwwereld over de grenzen en hoe buitenlandse vrouwen omgaan met de Nederlandse bouwcultuur. Wat blijkt is dat internationale uitwisseling een verrijking voor beide partijen kan betekenen, hetgeen weer pleit voor een nauwere samenwerking tussen bedrijven onderling, ook op international gebied.

Zowel het eerste als het tweede Building Passion boek zijn te bestellen via de website: Building Passion

Deel dit artikel

permalink