VSB-symposium op de Bouwbeurs

Op donderdag 10 februari 2011 organiseert de VSB tijdens de Bouwbeurs 2011 in de Prins Claus Congreszaal van de Jaarbeurs in Utrecht, het VSB-symposium 'Veiligheid - kostbare hype of gemeenschappelijke verantwoordelijkheid?'

Onder leiding van Judith de Bruijn zullen diverse prominente sprekers ingaan op actuele onderwerpen tegen de achtergrond van het veilig werken op hoogte.

Sprekers tijdens het VSB-symposium zijn Hans van der Krogt, directeur van Smits Vastgoedzorg, Raf Tripaldelli, voorzitter van de Kontaktgroep Materieel (KOMAT) van Bouwend Nederland en directeur van BAM Materieel en Henk Klein Poelhuis, voorzitter van de Aannemersfederatie Bouw en Infra Nederland. Ook zal namens de industrie een voordracht worden gehouden.

De sprekers gaan in op de materie waarmee deze branches dagelijks te maken ­hebben: het veilig werken op hoogte. Hoe kunnen nieuwbouw van en onderhoud aan vastgoedobjecten veilig, kwalitatief hoogwaardig én concurrerend worden uitgevoerd? En wat betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen in dat verband? Welke instelling wordt tegenwoordig van toeleveranciers verlangd bij het uitvoeren van industrieel onderhoud en hoe kan veiligheid daarin worden geïntegreerd? Welke rol speelt professionele communicatie bij het realiseren van veiligheid en hoe kan dat worden vastgelegd in taken en verantwoordelijkheden? Hoe wordt het veilig werken op hoogte ingevuld bij de gespecialiseerde aannemerij? Deze en andere vragen zullen tijdens het symposium worden beantwoord.

Het symposium is bedoeld voor bedrijven en personen die actief of geïnteresseerd zijn in de bouw, afbouw, industrie, installatiesector, scheepsbouw en de overheid zoals inspectie- en onderwijsinstanties, opdrachtgevers, architecten, adviseurs, certificerende instanties, fabrikanten, leveranciers en verhuurbedrijven.

De deelnameprijs aan dit symposium bedraagt 80 euro (inclusief lunch en exclusief BTW); aanmelden kan via het VSB-secretariaat (088 - 400 84 58 en info@vsb-online.nl). De website van de VSB  biedt in aanloop naar de Bouwbeurs volop informatie over het beursprogramma van de VSB en over de exposanten van het VSB-Plein en deelnemers aan de PR-campagne.

 Tijd
Het VSB-symposium start om 8.30 uur en duurt tot 11.30 uur, waarna de deelnemers de gehele dag kunnen gebruiken voor een bezoek aan de Internationale Bouwbeurs. 

Deel dit artikel

permalink