Scriptieprijs voor pps

 Met een nieuwe scriptieprijs wil Deloitte Real Estate Advisory pps promoten en de beste masterscriptie op het terrein van publiek private samenwerking belonen.

 De 'Deloitte Rob Slot Sriptieprijs'' is genoemd naar Rob Slot, een van de grondleggers en pioniers van de Nederlandse pps- en gebiedsontwikkelpraktijk. Deloitte werkt hiervoor samen met de Praktijkleerstoel Gebiedsontwikkeling van de TU Delft.

De prijs zal jaarlijks worden uitgereikt aan de student die met zijn/ haar afstudeeropdracht het meest heeft toegevoegd aan het innoveren en verrijken van het denken over pps en gebiedsontwikkeling. Studenten van alle Nederlandse universiteiten kunnen zich voor de prijs inschrijven.

De jury bestaat uit Jurrien Veldhuizen/Frank ten Have, partners bij Deloitte Real Estate Advisory, Rob Slot en Friso de Zeeuw, praktijkhoogleraar gebiedsontwikkelng aan de TU Delft als voorrzitter. Aan de scriptieprijs is een geldbedrag verbonden van 1.500 euro voor de winnaar. De eerste uitreiking is in het najaar van 2011.

Deel dit artikel

permalink