Greenbuild Congress 2011

9 februari 2011

... Duurzaamheid, Energiebesparing, Ketensamenwerking, MVO, Sustainability, Integraal bouwen, Duurzaam Bouwen... Allemaal populaire termen waar u op dit moment niet omheen kunt! Maar wat betekent dit voor u in de praktijk? En hoe kan ik dit op de juiste manier toepassen?

Laat u in 1 ochtend helemaal bijpraten over deze onderwerpen tijdens het congres GREENBUILD 2011.

De tweede editie van dit congres vindt plaats op woensdagochtend 9 februari in de Jaarbeurs Utrecht, gelijktijdig met de Bouwbeurs 2011. Met inspirerende sprekers, aansprekende praktijkvoorbeelden en een netwerklunch met experts en interessant collega ondernemers.

Het congres Greenbuild wordt georganiseerd door VNU Exhibitions in samenwerking met Duurzaam Gebouwd. Tijdens deze tweede editie is het thema: Duurzaam bouwen doen we samen!

Sprekers en debat
De keynote sprekers zijn stuk voor stuk topexperts uit de bouw en vastgoedbranche:
- Marjet Rutten (auteur van het boek Van Yab Yum naar Dim-Sum);
- Nikaj van Hermon (directeur transacties TNT Real Estate);
- Piet Oskam (directeur CIB).

De dagvoorzitter is Gerard Vos (hoofdredacteur Duurzaam Gebouwd). De keynote sprekers bieden u inzicht in trends, ontwikkelingen en voorbeelden van het integrale bouwproces als sleutel naar een duurzaam eindproduct. Zo zal Nikaj van Hermon hét praktijkvoorbeeld van 2011 aan u presenteren: TNT Greenoffice.

Tijdens het debat gaan verschillende innovatieve marktpartijen samen met u in gesprek om tot concrete oplossingen te komen. Met onder andere 'on stage': Unica,  IMd Raadgevende Ingenieurs en Heembouw.

Inschrijven
Verzeker u nu van deelname aan dit inspirerende evenement en schrijf u direct in via het inschrijfformulier. Uw investering voor deelname is slechts € 149 inclusief lunch en gratis toegang tot de Internationale Bouwbeurs 2011.

Het programma

 

09.00 uur

Ontvangst met koffie in de foyer van de Irene Congreszaal

 

09.30 uur

Inleiding door Dagvoorzitter Gerard Vos, hoofdredacteur Duurzaam Gebouwd

 

09.35 uur

Welkom door Bouwbeurs Martijn Carlier, VNU Exhibitions Europe

 

09.45 uur

Integraal samenwerken = een duurzaam bouwproduct?

Marjet Rutten, Directeur Constructief. Auteur van boek: Van YAB YUM naar DIM SUM

 

10.25 uur

Project: TNT Greenoffice: van integrale samenwerking naar een duurzaam eindproduct. Nikaj van Hermon, Directeur Transacties TNT Real Estate. Lid van Expertpanel Platform Duurzaam Gebouwd.

 

11.05 uur

Pauze met koffie

 

11.35 uur

Ketenpartners aan het woord o.a. ... :

- Jan Maarten Elias, Unica

- Pim Peters, Imd Raadgevende Ingenieurs

- Stefan van der Zwet, Heembouw

 

DEBAT. Discussie o.l.v. dagvoorzitter over de kansen voor samenwerking. Naar aanleiding van 4 stellingen discussiëren de ketenpartners naar de concrete oplossing!

 

12.15 uur

Hoe leggen we de verbinding? Hoe leren we van elkaar? Van de laagste prijs naar de beste oplossing! Piet M. Oskam, Oprichter / directeur Centrum voor innovatie in de bouwkolom (CIB)

 

12.50 uur Afsluiting door dagvoorzitter

 

13.00 uur Einde, afsluitende lunch

 

Eerste editie
De eerste editie in februari 2010 was ruimschoots uitverkocht met 500 professionals vanuit de bouw, overheid en vastgoed. Voor een verslag klik op deze link.

Meer informatie: GreenBuild Congress

 

Deel dit artikel

permalink