BuildDesk nieuwe partner Duurzaam Gebouwd

Duurzaam Gebouwd is verheugd om BuildDesk Benelux als partner te mogen verwelkomen.

BuildDesk Benelux is onderdeel van een internationale adviesgroep gericht op energie-efficiëntie en duurzaamheid in gebouw en omgeving. Ze werken aan de totstandkoming van haalbaar klimaat- en milieubeleid, gebiedsontwikkeling die duurzaam is en prettig leefbare en energie-efficiënte gebouwen.

Dat doen ze door op een unieke manier kennis, ervaring en mensen met elkaar te verbinden. De aanpak is breed en interdisciplinair: van beleid naar ontwerp, en vervolgens ook uitvoering.

Opdrachtgevers
BuildDesk verricht advies- en onderzoekswerk voor opdrachtgevers zoals (Europese) overheden, professionele vastgoedbeheerders, zoals veel woningcorporaties, bouwpartijen, waaronder ontwikkelaars en architecten, en aan bedrijven in de energiesector.

Vanuit deze gevarieerde klantengroep krijgen ze opdrachten die BuildDesk dwingt om vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Zo kunnen de inzichten die ze verkrijgen uit het onderzoek voor woningcorporaties van waarde zijn voor het beleid dat we maken voor een provincie.

Daarnaast ontwikkelt BuildDesk (software-)instrumenten om onze adviesdiensten gedegen te onderbouwen met betrouwbaar cijfermateriaal en analyses.

Voor meer informatie: BuildDesk

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door BuildDesk Benelux