Doe mee aan het Greenbuild-debat

Een van de stellingen van het Greenbuild-debat op 9 februari aanstaande luidt: "Ketenintegratie is in de installatiewereld verder ontwikkeld dan in de bouwwereld." Graag uw mening. De reacties worden meegenomen in het debat.

Op de Linkedin-groep (inschrijven links onderaan de homepagina van Duurzaam Gebouwd NL) is de stelling geponeerd:

"Ketenintegratie is in de installatiewereld verder ontwikkeld dan in de bouwwereld."

De reacties op deze stelling worden meegenomen in het te voeren debat.

Over Greenbuild
De tweede editie van dit congres vindt plaats op woensdagochtend 9 februari in de Jaarbeurs Utrecht, gelijktijdig met de Bouwbeurs 2011. . Tijdens deze tweede editie van Greenbuild is het thema: Duurzaam bouwen doen we samen!

Sprekers en debat
De keynote sprekers zijn stuk voor stuk topexperts uit de bouw en vastgoedbranche:
- Marjet Rutten (auteur van het boek Van Yab Yum naar Dim-Sum);
- Nikaj van Hermon (directeur transacties TNT Real Estate);
- Piet Oskam (directeur CIB).

De dagvoorzitter is Gerard Vos (hoofdredacteur Duurzaam Gebouwd). De keynote sprekers bieden u inzicht in trends, ontwikkelingen en voorbeelden van het integrale bouwproces als sleutel naar een duurzaam eindproduct. Zo zal Duurzaam Gebouwd-expert Nikaj van Hermon hét praktijkvoorbeeld van 2011 aan u presenteren: TNT Greenoffice.

Tijdens het debat gaan verschillende innovatieve marktpartijen samen met u in gesprek om tot concrete oplossingen te komen. Met onder andere 'on stage': Unica,  IMd Raadgevende Ingenieurs, Heembouw en Wonion.

Inschrijven
Verzeker u nu van deelname aan dit inspirerende evenement en schrijf u direct in via het inschrijfformulier. Uw investering voor deelname is slechts € 149 inclusief lunch en gratis toegang tot de Internationale Bouwbeurs 2011.

Deel dit artikel

permalink