Bostik nieuwe partner Duurzaam Gebouwd

Duurzaam Gebouwd is verheugd om Bostik als partner te mogen verwelkomen. Een interview met Hilde Beekers - Quality Assurance Manager bij Bostik.

Wat doet Bostik precies?
Bostik is wereldwijd actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van een brede range hoogwaardige lijmen en afdichtingsmiddelen voor professionals. Het onderscheidende kenmerk van Bostik is het innovatieve vermogen van de onderneming in combinatie met de aantoonbare duurzaamheid van de producten.

Speelt innovatie een grote rol binnen Bostik?
Ja, dit is duidelijk weergegeven in onze missie. Onze missie is: 'Herkend worden als de meest duurzame en innovatieve leverancier van lijmen en kitten. Continue innovaties zijn van essentieel belang voor Bostik. Door intensieve samenwerking met klanten, worden concrete en functionele oplossingen ontwikkeld en aangeboden.'

Is duurzaamheid een belangrijk thema binnen jullie organisatie?
Duurzaamheid is een van de belangrijke pijlers waarop de organisatie gebouwd is. Dit geldt voor zowel duurzaamheid op productniveau maar ook qua organisatie, toekomstgericht. Bostik wil graag samenwerkingsverbanden aangaan om zo een duurzame relatie met de klanten op te bouwen.

Waarom zijn jullie partner geworden van Duurzaam Gebouwd?
Wij zijn op zoek gegaan naar een degelijk platform waar we kennis kunnen opdoen maar tevens ook kennis kunnen delen.

Wat verwachten jullie van de markt in 2011?
Dat partnership, op het gebied van innovatie en duurzaamheid, een steeds belangrijkere rol zal gaan spelen.

Voor meer informatie: Bostik

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Bostik BV