Sustay ontwikkelt samen met Grontmij

Sustay is een nieuwe ontwikkelaar van duurzame woonconcepten. Samen met diverse partners hebben zij als gemeenschappelijk streven om op een verantwoorde wijze meer duurzame woonomgevingen te creëren. Sinds vandaag behoort ook Grontmij Nederland tot deze partners.

Het doel van de samenwerking is om kennis en positionering in de markt te delen en projecten efficiënt te organiseren (ketenintegratie). De kern van deze netwerkbenadering is dat er betekenisvolle relaties worden aangegaan, ontwikkeld en onderhouden. Sustay doet dit op basis van vertrouwen, dezelfde duurzaamheidvisie en vergelijkbaar ondernemerschap.

Grontmij is één van de belangrijke strategische partners waarmee Sustay afspraken heeft gemaakt. Gezamenlijk hebben zij het voornemen om samen te werken bij projecten en gebiedsontwikkelingen waar duurzame prefab woonconcepten aan de orde zijn.

Grontmij kan met haar kennis en ervaring Sustay aanvullen op het vlak van grondontwikkeling, proces- en projectmanagement, bouwadvies, constructies, installaties, civiele techniek en ecologie. Sustay kan met haar complementaire ontwikkelkracht snel specifieke kennis en creativiteit leveren op het gebied van ontwerp (planologie, stedenbouw en architectuur), prefab woonconcepten (technische kennis, systemen, randvoorwaarden, toepasbaarheid) en economische kennis (kosten, financiering en marktvraag).

Sustay: verantwoord ontwikkelen
Voor veel mensen en organisaties is duurzaam wonen nog altijd geen vanzelfsprekendheid; ingewikkeld, duur en ontoegankelijk. Sustay ontwikkelt verantwoorde woningen en woonomgevingen voor bewoners van nu en straks. Verantwoord ontwikkelen vraagt om een efficiënt ontwikkelmodel, een doordacht duurzame bouwwijze en een verantwoorde inrichting van de omgeving.

Sustay kiest daarbij voor een belangrijke focus: woningen moeten betaalbaar en snel realiseerbaar zijn. Zo maakt Sustay duurzaam wonen voor iedereen toegankelijk en interessant. Sustay werkt anders, vernieuwend. Sustay ontzorgt haar opdrachtgevers -eindgebruikers en professionele partijen- van A tot Z.

Meer informatie: Sustay

Deel dit artikel

permalink