Activate! Het nieuwe bouwen

8 april 2011

Op vrijdagmiddag 8 april 2011 vindt het congres 'Activate! Het nieuwe bouwen' plaats bij Inspiratiepark Serbonne in Nijverdal.

'Nieuw leiderschap' is het thema van 2011 voor de bouwsector. Dat vindt een aantal initiatiefrijke ondernemers in Oost-Nederland. Welke grote veranderingen staan ons te wachten? Wat zijn de uitdagende visies op de bouw-, installatie- en vastgoedsector in 2025 en hoe geef je nieuw leiderschap vorm?

Sprekers
Het congres Activate! Het nieuwe bouwen kent een aantal vooraanstaande sprekers. Wim de Ridder, Hoogleraar Toekomst-verkenning en Toekomstonderzoek aan de Universiteit Twente, deelt zijn kijk op welke (grote) veranderingen we kunnen verwachten.

Daarna is het woord aan Marjet Rutten, marketeer, innovator en trendwatcher in de sector. Met haar presentatie en boek 'Van Yab Yum naar Dim Sum' is ze prikkelend en uitdagend.

Mienke Schinkel, directeur ELLLA (de leven lang leren academie voor innovatief leiderschap) heeft als motto 'Groeien door te delen' en geeft tot slot een praktijkgerichte en inspirerende aanzet om zelf aan de slag te gaan met corporate leren en sociale innovatie.

Doelgroep
Deze bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers en professionals uit de bouw-, installatie- en vastgoedsector die vernieuwing en duurzame groei binnen hun organisatie willen realiseren. Voor leiders en managers die op zoek zijn naar nieuwe inzichten, inspiratie en praktische handvatten. Een ieder die zich graag wil verbinden.

Inmiddels heeft een flink aantal topondernemers zich al aan 'Activate! Het nieuwe bouwen' verbonden. Zo onderschrijven onder meer Hans-Jaap Eijerkamp, Dolf Jorissen, Joop van Keulen, Leo Nieuwenhuis, Joop Munsterman en Niek Ruiter de 'Activate-gedachte'.

Voor meer informatie en inschrijven serbonne

Foto: Wim de Ridder

Deel dit artikel

permalink