Smartphone app voor installateurs

Als eerste cv-ketelfabrikant introduceert Nefit een smartphone-applicatie die installateurs ondersteunt bij hun vervangingsadvies. De installateur kan hiermee direct anticiperen op de bestaande situatie, al dan niet in het bijzijn van de klant.

De 'Nefit Navigator' app geeft à la minute aan welke ketel uit het actuele programma het meest geschikt is om de oude te vervangen. Bijbehorende voordelen en specificaties kunnen in realtime worden 'opgehaald'. Installateurs kunnen gratis over de app van de uitvinder van de HR-ketel beschikken.

Vervangingsmarkt
Voor installateurs van verwarmingssystemen is de vervangingsmarkt van groot belang. De moderne consument heeft zijn huiswerk vaak al gedaan en wil snel weten wat de keus van de vakman is. Betrouwbare vergelijkingsinformatie van de fabrikant is hierbij een handig hulpmiddel.

Vooral bij oude of minder bekende ketels die vervangen moeten worden, biedt de app praktische aanknopingspunten voor een goed advies.

Meer dan 340 toestellen
De Navigator app werkt kinderlijk eenvoudig. Meer dan 340 toestellen van de afgelopen dertig jaar kunnen worden geselecteerd via een dropdown menu. Na het aanklikken van het merk en type van de bestaande ketel gaat de app aan het werk.

Op basis van de belangrijkste eigenschappen toont de app automatisch de best passende vervanger en de alternatieven. Ook kunnen met de smartphone direct de bijbehorende voordelen en specificaties worden binnengehaald. Met de direct beschikbare informatie kan de installateur in vrijwel alle situaties zijn advies onderbouwen.

Voor meer informatie: Nefit App

Deel dit artikel

permalink