PROVADA 2011, 7, 8 en 9 juni

De PROVADA, hét jaarlijks ontmoetingspunt van de vastgoedbranche, vindt plaats in de Amsterdam RAI. Gedurende de drie beursdagen treffen ontwikkelaars, beleggers, consultants, financiers, eindgebruikers en gemeenten elkaar in een professionele omgeving om plannen, ideeën en visies met elkaar te delen.

Daarnaast speelt PROVADA in op de laatste ontwikkelingen binnen het vastgoed op het gebied van Duurzaamheid en Maatschappelijk vastgoed. Oftewel het PROVADA Green Forum/Market en het PROVADA Maatschappelijk Vastgoedplein.

Ook zal er dit jaar voor het eerst een PROVADA Corporatieplein gerealiseerd worden. Vier corporaties presenteren zich gezamenlijk en zetten een inhoudelijk programma neer.

Green Market en Green Forum
Voor het derde opeenvolgende jaar zal de PROVADA Green Market en het PROVADA Green Forum gerealiseerd worden, het centrum van wat men de drie duurzame dagen noemt. 

In 2009 is PROVADA met veel plezier een samenwerking aangegaan met de Dutch Green Building Council om het thema 'Duurzaamheid' uitgebreid op de kaart te zetten. Triodos Bank en AgentschapNL hebben zich hierbij aangesloten als mede founder. Gezamenlijk met PROVADA staan deze drie partijen garant voor een hoogwaardig en gevarieerd inhoudelijk programma .

Na het succes van de afgelopen twee jaar zal op de komende PROVADA wederom een mooi inhoudelijk programma uiteen gezet worden en leden van de DGBC hebben de mogelijkheid standruimte te huren om hun kennis en projecten te etaleren. Op dit moment is er geen standruimte meer beschikbaar, maar uiteraard bent u van harte welkom om de Green Market en het inhoudelijk programma te komen bezoeken.

Bezoek de pleinen en de inhoudelijke bijeenkomsten onder in Hal 11, 7-8-9 juni Amsterdam RAI. Ga voor de aanwezige partijen en het programma naar http://www.provada.nl/.

Deel dit artikel

permalink