Nog 8 dagen: Geo TABS, Cees van den Bosch

Tijdens het Duurzaam Gebouwd-congres Thermisch Actieve Gebouwen - 22 juni aanstaande - vinden diverse workshops plaats. Een gesprek met Cees van den Bosch van de workshop  Project Geo TABS - Samenwerking & Innovaties voor MKB.

Cees van den Bosch is zelfstandig bedrijfsadviseur. Gedurende de laatste jaren is hij betrokken bij innovatie trajecten in de bouwsector, waarin kennisinstellingen en bedrijfsleven samenwerken om wetenschappelijk onderzoek en kennis als basis te laten fungeren voor product ontwikkeling in bedrijven. 

Wat kan de deelnemer van deze workshop verwachten?
"
Inzicht krijgen in het proces om van product ontwikkeling een succes te maken."

Voor wie is deze workshop interessant?
"
Voor MKB 'ers die het innoveren van producten, diensten of technologieën in hun bedrijf willen bevorderen en daarvoor van een IPC-subsidie gebruik willen maken."

Wat houdt de subsidieregeling Innovatie Prestatie Contract (IPC) in?
"
Innovatie Prestatie Contract (IPC) is een subsidieregeling die gericht is op MKB 'ers die gezamenlijk willen innoveren. Hierbij voeren tien tot twintig MKB 'ers onder begeleiding van een penvoerder hun eigen- en samenwerkingsproject uit. De subsidie voor de IPC- deelnemer bedraagt vijftig procent van de subsidiabele kosten voor uitvoering van de innovatieplannen met een maximum van dertigduizend euro."

Wat is het doel van deze workshop?
"Om bedrijven bij het project GeoTabs te betrekken die in het kader van het uitvoeren van innovatieve product ontwikkeling willen samenwerken met de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)."

 Wordt er een vervolg gegeven aan deze bijeenkomst?
"
Ja, met belangstellende MKB 'ers zal een afspraak worden gepland om toelichting te geven op het proces van product ontwikkeling en de IPC subsidieregeling. Tevens zal er een bijeenkomst worden belegd voor die belangstellende MKB 'ers die aan het collectief IPC innovatieproject GeoTabs willen deelnemen."

Deze workshop wordt geleid door Gerard Vos, Hoofdredacteur Duurzaam Gebouwd.

Meer informatie: Duurzaam Gebouwd Coongres Thermisch Actieve Gebouwen
Inschrijven: Duurzaam Gebouwd Coongres Thermisch Actieve Gebouwen

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links