Rondleidingen Westraven Utrecht & Belastingdienst Groningen

Agentschap NL en Rijksgebouwendienst organiseren in het kader van de Dutch Green Building Week twee rondleidingen. Maandag 19 september is er rondleiding in Westraven Utrecht en woensdag 21 september is er een rondleiding bij de Belastingdienst in Groningen.

De overheid gaat in 2018 energieneutraal bouwen. De Rijksgebouwendienst past op dit moment de nieuwste technieken toe als het gaat om duurzaamheid en energiebesparing. Dit levert zeer succesvolle gebouwen op zoals de kantoorgebouwen Westraven en DUO & Belastingdienst. Slim, zuinig en mooi. De stap naar energieneutraliteit vraagt om verdere innovatie van bouwproces, technieken en financiering.

Rondleidingen
Rgd en Agentschap NL nodigen u uit voor een rondleiding in Westraven (19 september, Utrecht) of DUO & Belastingdienst (21 september, Groningen), gevolgd door een hoog niveau paneldiscussie met bouwteamleden over de stap naar energieneutraal.

Agentschap NL will graag in discussie met lokale overheden, private partijen en overige experts. Wat hebben we tot nu toe bereikt? Wat is nodig om energieneutraal te kunnen bouwen? Welke mogelijkheden bieden innovatieve contractvormen zoals PPS of creatieve financieringsconstructies? Hoe kunnen we van elkaar leren? Denk mee en laat u inspireren!

Aanmelden voor rondleiding en workshop kan bij Agentschap NL.
Stuur een email aan binette.vandun@agentschapnl.nl, o.v.v. datum en locatie en uw gegevens (naam, organisatie, functie, emailadres, telefoonnummer). Max. 25 deelnemers.

Foto: Christian Richters

Deel dit artikel

permalink