Congres: Nieuwe energie in bestaande bouw!

11 november 2011

Op de Dag van de duurzaamheid (11-11-11) organiseert Duurzaam Gebouwd in samenwerking met Provincie Overijssel en Dutch Green Building Council het congres: Nieuwe energie in bestaande bouw! De organisatie heeft een prachtig sprekersprogramma voor de ruim 400 deelnemers samengesteld.

De verwachte hoogtepunten in het programma zijn de presentaties van Theo Rietkerk (Gedeputeerde Provincie Overijssel), Stefan van Uffelen (DGBC), Laurens de Lange (Unica) en natuurlijk de zakenvrouw van het jaar 2010: Marlies van Wijhe. 

De Gedeputeerde Theo Rietkerk geeft onder andere een toelichting over het nieuwe Energiefonds Overijssel van 250 miljoen euro. Voor gemeenten en bedrijfsleven in Overijssel en daarbuiten een prachtig initiatief met veel kansen.

Stefan van Uffelen zal een introductie geven over de Dutch Green Building Council. Een zeer innoverend platform van ruim 350 organisaties uit de bouw en vastgoed die willen excelleren in duurzaamheid.

Laurens de Lange is directeur van Unica. Laurens geeft de deelnemers inzicht in de ontwikkeling van Unica in de rol van een installateur tot een strategische partner voor gebiedsontwikkeling met duurzaamheid als vast onderdeel.

Marlies van Wijhe is als zakenvrouw van het jaar 2010 een inspiratie voor ondernemend Nederland. Marlies wil de deelnemers graag laten zien hoe innovatie en duurzaamheid als kernpunten in de ontwikkeling van een organisatie resulteren in succesvolle productontwikkeling en winstgevende businesscase.

Het congres vindt plaats in Theater de Spiegel te Zwolle en start om 9.30 uur. De dag staat onder leiding van Wouke van Scherrenburg.

Wilt u actief participeren in dit netwerk van duurzame vernieuwing? Schrijf u dan nu in voor het inspirerende, informatieve en interactieve evenement waar u een topnetwerk van ruim 400 deelnemers vanuit de overheid, bouw en vastgoed kan ontmoeten.

U bent in 1 dag op de hoogte van:
- Het innovatieve nieuwe beleid van Provincie Overijssel,
- Het nieuwe Energiefonds van 250 miljoen euro door de Provincie Overijssel,
- De wedstrijd Duurzaam Dorp Overijssel 2011,
- Het platform Dutch Green Building Council en het label BREEAM NL,
- Visie van topexperts en aansprekende praktijkvoorbeelden.

 foto's: Marlies van Wijhe en Theo Rietkerk.

  

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links