Kick-off duurzame samenwerking tussen overheid en markt op dag van de duurzaamheid 11-11-11

Op de Dag van de Duurzaamheid komen overheid en markt bij elkaar voor grootschalige kennis en visie uitwisseling. Het congres waar de partijen samen komen, op 11-11-11 in Zwolle, is nu al een succes door de grote opkomst vanuit de overheid en marktpartijen. Er zijn op dit moment al 300 deelnemers ingeschreven.

De organiserende partners van het congres zijn er van overtuigd dat kans en opdracht voor de Nederlandse bouw op dit moment het verduurzamen van de bestaande vastgoedvoorraad is. Zowel in de woningbouw als ook in de utiliteitsbouw. Op het congres in Zwolle is voor duurzame renovatie van beide segmenten ruimschoots aandacht.

Vanuit de marktpartijen door innovatieve projecten, concepten en visies. Met ook de introductie van het label BREEAM-NL bestaande bouw.

De Provincie Overijssel geeft haar visie en introduceert stimulerende programma’s zoals het Energiefonds Overijssel van 250 miljoen euro, de wedstrijd Duurzaam Dorp Overijssel en de MKB Energiescan.

Aftrap
De Gedeputeerde van Provincie Overijssel Theo Rietkerk verricht de aftrap van het congres. Zakenvrouw van het jaar 2010 Marlies van Wijhe sluit in de middag het congres af.

Andere toonaangevende sprekers zijn onder andere Stefan van Uffelen (DGBC) en Laurens de Lange (Unica). Er zijn 10 interactieve workshops en een Kennisplein met 20 exposanten. Het congres staat onder deskundige leiding van Wouke van Scherrenburg.

De voorlopige deelnemerslijst treft u hier.

Laat u uitnodigen door:
Gedeputeerde Theo Rietkerk
Stefan van Uffelen, Dutch Green Building Council
Laurens de Lange, Unica 

Inschrijven
Inschrijven voor dit congres kan nu nog 10 dagen via het inschrijfformulier op de website. Wees er snel bij want vol=vol.

Foto: Marlies van Wijhe

Deel dit artikel

permalink