Handelsreis duurzaam bouwen Zuid-Tirol (I), 23-26 januari 2012

In deze handelsmissie  naaar Zuid-Tirol - voor MKB-bedrijven, architecten en adviesbureaus - komen deelnemers in contant met Italiaanse zakenpartners. Voor de leden van Duurzaam Gebouwd is er een speciale actie.

De Noord-Italiaanse regio 'Süd Tirol/Alto Adige' is Europees koploper op het gebied van innovatieve oplossingen voor duurzaam bouwen. Tegelijkertijd is driekwart van de woningen in deze regio ouder als 25 jaar en loopt het gebied enorm achter bij de sanering en renovatie hiervan.

Om aan de Europese energie-efficiëntie doelstellingen te voldoen, heeft Zuid-Tirol grote behoefte aan externe kennis, diensten en producten. Hierin kan Nederland voorzien; een uitstekend uitgangspunt om succesvol zaken te doen!

Bolzano
In opdracht van NL EVD Internationaal - agentschap handelsbevordering van het Ministerie van EL&I - organiseert psps consultants begin 2012 een gesubsidieerde handelsmissie naar het Duitssprekende Bolzano en omgeving (ca. 1 uur ten zuiden van Innsbruck).

De reis is bedoeld voor MKB bedrijven op het vlak van bouw, ramen, deuren, groen- of vegetatiedaken, glazen, innovatieve, energiebesparende apparatuur, materialen) en systemen voor gevels, dak, vloer en ramen, architecten en adviesbureaus.

Zakenpartners
De missie brengt deelnemers in contact met Italiaanse zakenpartners d.m.v. collectieve activiteiten (bezoek aan de beurs Klimahouse, bedrijfsbezoeken, netwerkdiner, e.d) en individuele matchmaking gesprekken.

Kosten
Deelnamekosten: € 950 (excl. BTW, reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening).

Voor nadere informatie over het programma, klik hier

Speciale ACTIE voor Duurzaam Gebouwd leden
Voor de eerste drie aanmeldingen van Duurzaam Gebouwd leden, neemt psps consultants de (missie) hotelkosten over.

U hoeft dus alleen € 950 te betalen (excl. eigen reiskosten en overige verblijfkosten ter plekke).

Meer informatie
Als u interesse heeft of meer informatie wilt; Nadine Späth, psps consultants, tel. 070 3229006.

Deel dit artikel

permalink