GPR Gebruikersdag

De GPR Gebruikersdag vindt dit jaar op 22 november plaats in Utrecht.

De GPR Gebruikersdag is een dag voor en door gebruikers. GPR Gebouw kent inmiddels 300 licentiehouders en duizenden gebruikers, die samen een schat aan ervaring hebben opgedaan met het programma.

Op dinsdag 22 november a.s. kunnen licentiehouders samen met hun relaties deze ervaringen uitwisselen, netwerken, kennis maken met nieuwe mogelijkheden in GPR en meepraten over de toekomstige ontwikkelingen. Dagvoorzitter is Aaf Brandt Corstius, onder meer bekend van haar columns in de Volkskrant en haar optredens in De Wereld Draait Door.

PR een heldere kijk op duurzaamheid
GPR staat voor een serie instrumenten die door W/E adviseurs in licentie worden uitgegeven en voor en met de markt ontwikkeld zijn. GPR geeft inzicht in duurzaamheid op de schaalniveaus van stedenbouw, gebouw en onderhoud. Van beleid tot bouw. GPR wordt gebruikt door ontwikkelaars, ontwerpers, vastgoedbedrijven en gemeenten. Alle informatie vindt u op www.gprgebouw.nl.

GPR Gebruikersdag: dinsdag 22 november
De GPR Gebruikersdag is bedoeld voor licentiehouders van GPR Gebouw. Elke licentiehouder kan twee relaties of collega’s introduceren. De Gebruikersdag van 2011 wordt gehouden op dinsdag 22 november vlak bij het kantoor van W/E in Utrecht.

Programma
Meer informatie over het programma van de GPR Gebruiikersdag

Locatie
Mammoni Congreslocatie
3511 LJ Utrecht

Meer informatie
W/E adviseurs Alice Winter
Tel 030-6778777
winter@w-e.nl

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen