Vakbeurs Renovatie

Elco Brinkman, voorzitter Bouwend Nederland, presenteert tijdens de vakbeurs Renovatie de visie van Bouwend Nederland over de omslag van nieuwbouw naar renovatie in de bouw.

Op 7 maart 2012 zet Brinkman uiteen op welke manier zijn organisatie hiermee bezig is. Daarnaast licht hij het standpunt van Bouwend Nederland toe op het thema kringloopdenken in de nabije toekomst. De vakbeurs Renovatie wordt van 6 tot en met 8 maart 2012 gehouden in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Kringloopdenken 
Richard Butter, projectmanager Renovatie: “Kringloopdenken gaat dieper in op het optimaal benutten van de bestaande woningvoorraad. Op deze manier onderscheidt renovatie zich structureel van vervangende nieuwbouw. Bouwend Nederland heeft zich vaak in het verleden met al haar communicatie en toekomstvisies bezig gehouden met nieuwbouw. Vandaar dat Bouwend Nederland is uitgedaagd om haar visie over kringloopdenken te geven. Daarnaast vertelt Brinkman over de omslag van nieuwbouw naar renovatie in de sector.”

Renovatie 2012
Renovatie 2012, van 6 tot en met 8 maart 2012 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch, is het nationale platform waar de professional een oplossing vindt voor diverse renovatievraagstukken.

De vakbeurs is ontwikkeld voor iedereen die betrokken is bij het renoveren van woningen, bedrijfsgebouwen, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en andere gebouwen. Renovatie is een nieuw een initiatief van VNU Exhibitions, organisator van onder andere de Internationale BouwBeurs, VSK, GEVEL, Elektrotechniek en Energie.

Meer informatie Renovatiebeurs 

Deel dit artikel

permalink