Symposium Duurzame Huisvesting

16 februari 2012

Het symposium van het Platform Duurzame Huisvesting kent naast een debat met Hans de Jonge een presentatie van Jan Rotmans. Daarnaast kan de bezoeker deelenmen in maar liefst 36 sessies.

• Draagt het vergroenen van bedrijfspanden, kantoren en zorggebouwen bij aan de verhuurbaarheid?
• Waarom zou een huurder een duurzaam gebouw willen?
• Hoe kan de huisvestingsketen de gebruiker verleiden tot duurzame huisvesting?
• Hoe worden kosten en opbrengsten verdeeld?

We nodigen u graag uit om over deze vragen in discussie te gaan op het symposium van Platform Duurzame Huisvesting op 16 februari 2012.

Programma
Het plenaire programma bevat de visie van prof. Hans de Jonge (TU Delft) op Leegstand en Duurzaamheid. Vervolgens een debat met 4 deelnemers uit de huisvestingsketen over duurzaamheid, Het Nieuwe Werken en de gewijzigde verhoudingen tussen huurders en verhuurders.

Als afsluiting zet prof. Jan Rotmans (Urgenda, Erasmus UR) aan tot duurzaam ondernemen. Het parallelle programma bevat 36 sessies over de split incentive, leegstand, duurzaamheidsmeetmethoden en voorbeelden van o.a. overheden.

Voor wie?
Het symposium is interessant voor facility managers, huisvestingsmanagers, vastgoedmanagers, vastgoedeigenaren, gebouwbeheerders, installateurs en adviseurs.

Datum
16 februari 2012

Locatie
1931 Congrescentrum Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch

Kosten
€  269,00. Deelnemers die lid zijn van één van de brancheorganisaties die deel uitmaken van het Platform Duurzame Huisvesting, of van NRW, IVBN danwel NEVAP, betalen € 169,00

Aanmelden

Deel dit artikel

permalink